hallo - Reisverslag uit Kérkyra, Griekenland van sander johanna Alten - WaarBenJij.nu hallo - Reisverslag uit Kérkyra, Griekenland van sander johanna Alten - WaarBenJij.nu

hallo

Blijf op de hoogte en volg sander johanna

31 Maart 2007 | Griekenland, Kérkyra

Beste vrienden, familie, etc

We zij veilig aangekomen op Corfu,we werden opgehaald van het vleigveld door Zanne, we werden door haar naar ons schip gebracht , jammer dat hij nog op de kant stond.
We zijn om boodschappen geweest en daarna zijn we lekker gaan slapen.
Volgende dag moesen we om 10:00 al klaar staan en werden we opgehaald door Zanne en zijn we naar Gouvia Marina gegaan, Zanne had/heeft een auto voor ons gehuurd waarmee we het eiland kunnen gaan verkennen we moeten hem maandag terug brengen, en dan verwachten we verdere instructies.
We hebben ook een telefoon gekregen waarmee we kunnen bellen en gebeld worden, geen berichtjes sturen alstublieft dan krijg ik ruzie met mijn baas, maar bel zoveel je wilt,
het nr is 00306942012851.
Ook hebben we internet aan boord maar gezien het met zo’n draadloos kaartje is hebben we verbinding met een of ander hotel in de buurt maar de verbinding is niet zo best.

Groeten Johanna en Sander

• 31 Maart 2007 - 07:52

Wijkpastor:

Hoi sander en Johanna,

Tis hieronder bij de afdeling reakties op jullie bericht nogal erg leeg. Zo te zien ligt heel jullie leger van familie,vrienden en bekenden nog uit te slapen van het "geestelijk"klimaat van de vrijdagavond. Nou ik dus niet, je weet de wijkpastor slaapt en sluimert bijna nooit en heeft blijkbaar de eer als eerste te mogen reageren.Nou zo te zien worden jullie daar prima opgevangen met de luxe van wat verkennende activiteiten. Ik wens jullie daar een prachtige start enne......uit hoofde van mijn ambt, kijk eens rond of je zo mogelijk ook nog naast een mast één of ander ander hoog obstakel tegenkomt, wie weet is het wel een kerk(je) waar nog leven in zit.Sander en Johanna: "God bless you in Corfu "

• 31 Maart 2007 - 08:36

Bart :

Hey Sander en Johanna, die eerste foto's zien er al veelbelovend uit. Jullie lijken nogal relaxed. Toch lijkt het me ook spannend, zo'n opstartperiode waarin je je weg moet zien te vinden. De weg naar naar het bier in de supermarkt hebben jullie al gevonden zie ik. Geniet ervan!

Bart

• 31 Maart 2007 - 08:38

Stephan En Annette:

He JoSa,

Zo te lezen en te zien, vergaat het jullie goed! Gelukkig is de reis goed verlopen. Geniet van het verkennen van het eiland! En geniet van elkaar! We hopen dat jullie veel mooi en warm weer zullen hebben en prachtige zonsondergangen. Geniet niet met mate!
    Maak er een leuke tijd van en vergeet geen foto´s te maken he?!

Veel liefs en dikke knuffel!

• 31 Maart 2007 - 10:43

Natalia:

geweldig dat het zo leuk is daar...ik zit in de tentamenweek...nog ff geen vakantie voor mij en het weer zit ook nietzo mee...
    Doeg!!!

• 31 Maart 2007 - 15:33

Jarno En Hieke:

Hey

Leuk joh, om die foto's te zien en jullie verhaal te lezen.
    Heel veel succes.
    En hou ons op de hoogte!

Dikke kus

• 31 Maart 2007 - 15:42

Marieke & Anouk:

Hee captain

Klinkt allemaal supergoed :) Ik hoop dat jullie nog heeel veel plezier hebben. Morgen vereniging zonder jou ;)

x

• 31 Maart 2007 - 18:02

Cien:

Hallo daar! Wat vet zeg! Had nog een paar keer gebeld om jullie persoonlijk een leuke tijd te wensen, maar kwam er niet door. Dus dan zo: Heel veel plezier!!! houdios! Cien

• 31 Maart 2007 - 20:06

Pee En Daan:

Jaja, net doen of het daar heerlijk warm is. Nou, wij trappen er nie in. Enne die bootjes moeten nog flink opgeknapt worden. Er groeien zelf bomen in.....
    Nee hoor, het ziet er veelbelovend uit. Wanneer gaat jullie boot te water? Enne gaat er dan champagne vloeien? O nee, het geld is nog nie binnen. Nou, dan is bier natuurlijk een goed alternatief. Misschien alleen beter op zoek gaan naar een flesje, want zo'n blikje knalt best lastig kapot tegen zo'n schipje.
    Mooie omgeving trouwens.
    Succes en veel plezier!

Liefs en knuffels.

• 01 April 2007 - 08:13

Sander:

wijkpastoor, ik denk dat online thuispastoor beter is.
    Groeten Sander

• 01 April 2007 - 16:57

Ed En Anniek:

Hey luitjes!

Dat ziet er goed uit zeg! Jullie hebben toch niet die boot me die boom erin he ;) Have fun daar! Dikke groet van de Neves!!

• 01 April 2007 - 18:37

Michiel En Marion:

Yés: bericht uit Corfu! Mooi dat jullie je bootje gevonden hebben en eerst droog oefenen lijkt me heel verstandig! :-) Mooi weer moet het nog worden zo te zien, maar een pint gaat er altijd in natuurlijk. Laat gauw eens zien hoe jullie bescheiden onderkomen eruit ziet... Fijne week en tot horens, M&M&Sem.