Gelukkig is het niet zo warm,
Blijf op de hoogte en volg sander johanna
26 Juni 2007 | Griekenland, Kérkyra
We hebben hier een soortement van hittegolf. Dat is wanneer je op het water bent niet zo.n probleeem maar wanneer je in een haventje aankomt is het om weg te smoren zo warm.
Er zijn maar een paar dingen tegen te doen 1: heel veel zwemmen 2:veel water drinken. de temperaturen varieeren tussen de 38 en 40 geraden lekker warm.
We hebben wel een relaxt weekje gehad er waren maar 3 alos's (dat is het kleinste bootje) verhuurd dus dat is gemakkelijk omdat parkeren met zo'n ding lekker simpel is voor de gasten en ze passen altijd overal tussen.
Verder hebben we weer een paar dolfijntjes om onze boot heen gehad, daar is Johanna helemaal weg ze durft nog niet in het water te springen wanneer ze in de buurt zijn, mischien volgende keer.
Ook hebben we enorm veel gezeild deze week de wind was lekker en ook nog uit de juiste richting dus hebben we vaak de zeiltjes uitgerold en opgetrokken. Ik weet zeker als ik zo door ga dat ik mijn Vader ga overtreffen.
We gaan vandaag weer vertrekken we hebben 7 bootjes en een helehoop gezellige mensen dus dat kkomt helemaal goed.
Mensen ik wens jullie een hele fijne week veel plezier en tot de volgende keer.
Groeten Johanna en Sander
26 Juni 2007 - 06:00
Michiel:
Lachen man, wakeboarden met die hond! En daarna heb je er babipangang van gemaakt zeker? :-) Mooi dat jullie het nog steeds zo goed naar jullie zin hebben. Joost, succes met dolfijnen knuffuluh!
Michiel -
26 Juni 2007 - 13:36
Steef En Ann:
Hoitjes,
weer een leuk berichtje! En de foto's zijn natuurlijk ook weer hardstikke leuk om te zien.
Joost, je haar is echt veel verkleurd met die zon!Heb je er krul in laten zetten? Of zijn die van jezelf. Ziet er echt SUPER tof uit.
Geniet van het mooie weer en probeer het af en toe eens naar ons te blazen, dan kunnen wij er ok wat van meegenieten, haha. Tot het volgende bericht!
Liefs en knuffels S & A
27 Juni 2007 - 09:21
Ed:
Zeg luitjes! En TWEE JAAR GETROUWD HE AFGELOPEN ZONDAG!!! Gefeliciteerd!! :D
Leuk stukje in de PZC trouwens over jullie... -
27 Juni 2007 - 09:50
Jean-Pierre:
Leuke foto`s! Lekker he die temperaturen!
Als ik dat zo zie heb ik echt zin om ff langs te komen!
Groeten,
JP -
27 Juni 2007 - 11:31
Marion:
Leuk om jullie eens in flottielje-begeleiding-actie te zien. Ziet er echt professioneel uit met die briefing. Ook grappig om te zien dat Sander een complete gedaanteverwisseling ondergaat: boekenwurm én dierenvriend! En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat hij slippers draagt... Joost, griekse kappers doen het dus schijnbaar ook dikke prima. Met extra krul zelfs. Het is daar wel echt warm he? Goed blijven drinken (en niet alleen bier natuurlijk) en plons maar lekker vaak naast Flipper.
Dikke kus,
Marion -
27 Juni 2007 - 11:36
Elianne:
Ha Sander en Johanna!
Raymond (ja, ja, ik gebruik eens een keer niet alle bijnamen, maar alle officiele!!) stuurde het stukje uit de PZC door en daardoor ben ik nu ook op jullie site beland. Wat ziet het er megageweldig uit. Zooooooooo!! Ongelooflijk -zoals jullie zelf ook al schreven- dat je op zo'n vakantie-achtige manier je tijd mag doorbrengen en er nog geld mee verdient ook.
Het ziet er allemaal super uit! Geniet er goed van, maar dat doen jullie wel.
En sterkte met de hittegolf, want ik hoorde net nog op het journaal dat het echt heel extreem is...
groetjes, Elianne -
27 Juni 2007 - 17:39
Peter Van Alten:
Niet te filmen, is hij 3 maanden van onder mijn vleugels, gaattie met honden en katten spelen. Dat heb ik hem niet geleerd. Dit gaat helemaal niet goed. Gezien het weer, waarschijnlijk een zonnesteek.
Graag een reaktie van een dokter gevraagd. Dit is toch niet blijvend ?
Graag ( uiteraard vrijblijvend en gratis )advies van iedereen dit dit leest. !!
beterschap,
je Pa -
27 Juni 2007 - 19:22
Sandra:
hallo. hier een berichtje uit Kloosterzande.Ik las, net als velen, jullie stukje op Zeelandnet en dacht: ik ga het dagboek eens lezen. Niet slecht om daar zo'n 7 maanden te kunnen vertoeven en nog geld verdienen ook! Omdat wijzelf ook graag varen ( we hebben een motorboot) is dit voor ons zeker interessant. Geweldig om dolfijnen naast je boot te zien, samen zwemmen met deze dieren is vast ook heel bijzonder! ik wens jullie nog een mooie tijd daar in het snikhete Corfu toe en GENIET!!!
groeten Sandra -
27 Juni 2007 - 20:33
Marja:
Hoi, ik ben via het artikel in de PZC op jullie site gekomen, ziet er echt super uit hoor. Trouwens pa en ma van Flevo zijn weer pa en ma geworden hoor. 6 juni is onze 3de dochter geboren. Ze heet Jolijn en als alles goed gaat nemen we d'r mee naar Flevo. Maar (snik) daar kunnen jullie niet naar toe komen, hoorden we. Ab gaat je ontzettend missen Sander.
Groetjes "pa en ma" -
28 Juni 2007 - 10:56
Syta En Frank:
Gaaf joh die foto's!
En hoe zit je haar Johanna? Goed bevallen die Griekse kapper? Nog gefweliciteerd met jullie 2 jarig huwelijk!
Veel plezier daar!
Groetjes uit Emmeloord -
28 Juni 2007 - 20:17
Leni:
Hey Sander
Hoor vandaag van jullie avontuur Super hoor
Je was er niet ha ha in de garage
Leuk in de pzc van jullie
Geniet ervan he fffffffwel warm daar
Liefs leni -
29 Juni 2007 - 20:49
Dolf Spakman:
Hoi Sander en Johanna
Via Harjon, die bij Rob werkt hoorde ik van jullie avonturen. Toen ook de PZC met berichten kwam jullie website maar eens bezocht.
Hier alles O.K. Ook in Gent is het nu vakantie.
Veel plezier verder.
Dolf Spakman -
05 Juli 2007 - 19:06
Bart En Maran:
Dag Sander en Johanna,
Die wentelteefjes en filterkoffie op de kade, dat lijkt al weer maanden geleden. Het was echt een superweek bij jullie!
We missen Griekenland enorm. Gelukkig hebben we eind juli al weer een weekendje zeilen in het verschiet! Hopelijk zit het weer een beetje mee. Het hoeft van ons echt geen 40 graden te zijn, als het maar niet regent en wel waait!
Die dolfijnen... zo dichtbij hebben we ze niet gehad. Moeten we nog maar een vakantie naar groekenland boeken. "Vervelend"!
Voor nu "werk ze"!
Groeten uit Nijmegen
Bart en Maran -
07 Juli 2007 - 15:44
Frans En Nicole:
hoi , hoi luitjes,
Gave foto's. Zo te zien hebben jullie het prima naar jullie zin. Geniet er met volle teugen van, maar wel terug komen he want we missen jullie hier ook hoor.
Wat die katten en honden betreft Peter wees gerust dat is het eerste waar we aan gaan werken zodra ze terug zijn.
Frans kent daar een paar hele goede methodes voor.
Groetjes!