Alweer 2 maanden op Corfu
Blijf op de hoogte en volg sander johanna
28 Mei 2007 | Griekenland, Kérkyra
Weer een berichtje uit Corfu. We hebben twee leuke en bovenal relaxte weken achter de rug. We hadden elke week maar twee bootjes in de flottielje waardoor we het dus nog niet zo druk hadden. Vandaag zijn er weer nieuwe gasten aangekomen, ongeveer 20. Dat zijn in totaal 7 bootjes waarvan er 5 met ons mee gaan. We hebben al weer zin om morgen te vertrekken. Het is echt leuk om al die verschillende mensen te ontmoeten en mee te maken. We krijgen tot nu toe ook veel positieve reacties van mensen die het echt een super vakantie vonden. Vandaag is er een gezin terug naar huis gegaan die hoogst waarschijnlijk van de zomer weer terug komen voor twee weken omdat ze het zo leuk gehad hadden. Het is echt fijn als je de mensen ziet genieten en als ze tevreden zijn met alles. Het gebied is mooi, de boten zijn goed verzorgd en wij proberen er voor te zorgen dat ze zonder problemen in de haventjes terecht komen.
Afijn, er gebeuren hier ook wel extreme dingen. Het volgende doet zich namelijk voor: de enige echte ome Arie is een boek aan het verslinden. Sinds anderhalve week is hij niet meer van het geleende boek van Steef weg te slaan en ondertussen al op de 385ste pagina beland.
Verder hebben we bij Engels collega’s gezien dat ze konden wake-boarden in het bootsmansstoeltje achter de boot. Sander heeft het ook geprobeerd en dat was echt super leuk, kijk maar naar de foto. Nu willen we ook zo’n board hebben/maken en dan kunnen we al wakeboardend de Ionischezee oversteken!
De motor van onze boot is trouwens ook nog een keer kapot gegaan. Er was een slang van het koelwater door gescheurd en eer dat we er achter gekomen waren stond de boot al tot vlak onder de vloer vol met water. In tegenstelling tot de eerste keer was mijn enigste reactie, “oke dan rol ik wel even een zeiltje uit”. En vol vertrouwen zeilden we rustig verder en wist Sander de moter te repareren met een tuinslang. No problem!
Volgende week komt oma van Alten met de tantes naar Corfu. Ze hebben een appartement gehuurd in het noorden van het eiland. Hopelijk kunnen we ze een dagje meenemen op de boot, we hebben er al zin in!
Verder zijn we vies bruin aan het worden en proberen we de kilo’s in bedwang te houden door een dagelijkse zwempartij.
Tot zo ver deze update, blijf vooral reacties sturen want dat vinden we echt leuk.
Groetjes xxx Sander en Johanna
29 Mei 2007 - 06:34
Stephan En Annette:
Hey JoSa,
echt leuk om weer wat van jullie te lezen. We hopen voor jullie dat het lukt om zo'n wake-board te maken. Kun je volgens mij best veel lol mee hebben. De foto's zien er ook weer prachtig uit. Volgens mij kennen jullie het eiland straks helemaal op jullie wake-board..uh, ik bedoel duimpje.
Gaaf dat jullie zo goed weer hebben en kunnen genieten van alles.
Tot de volgende update, liefs en hugs. -
29 Mei 2007 - 06:58
Marion:
Hi Sam & Joost,
Dit ziet er weer super uit! Tja, mijn reacties kan ik eigenlijk gewoon kopieëren van de vorige keer, want het blijft mooi, leuk en super dat jullie het zo naar jullie zin hebben. De foto's zijn prachtig en dat wakeboarden moeten we ook maar eens proberen op de Schelde. Ziet er in ieder geval gaaf uit zo. Leuk om een live-verslag te krijgen vanochtend. Dat is een goed begin van de werkweek zo. Ik hoop dat het ontbijt heeft gesmaakt. Veel succes komende week met vijf bootjes, maar dat moet natuurlijk wel lukken.
Dikke kus,
Marion -
29 Mei 2007 - 07:43
Syta En Frank:
Wat een leven zeg!
29 Mei 2007 - 08:22
Bart:
Jaja, ziet er weer mooi uit. Wij zouden gisteren ook gaan zeilen bij de Kaag, maar dat ging niet door vanwege slecht weer. Hebben jullie zo te zien geen last van.
Bart -
29 Mei 2007 - 08:47
Fran:
he boekenveslinder, k geloof echt mn ogen niet. He lieffie, nu effe je mond houden, ik ben bezig.
he doro, just keep swimming, just keep swimming
he sajo, ik wil ook naar de io!
x -
29 Mei 2007 - 10:50
Cien:
Nee ik blijf denk ik ooknog ff!! Gave foto's,veel plezier nog! En hopelijk tot ziens ergens in het zuiden!!! xxx Cien -
29 Mei 2007 - 12:15
Hoi Sander En Joost:
Het ziet er echt hartstikke mooi uit daar bij jullie, en we hebben veel zin in volgende week.Hopelijk is het dan ook lekker weer daar.Okee tot ziens op Corfu.
groetjes Ankie. -
29 Mei 2007 - 13:32
Raymond:
Ha die Arie en Joost,
zo te zien genieten jullie met volle teugen! En dat mogen best wat meer mensen weten! Willen jullie mij daarom eens mailen, zodat we tot een verhaal over jullie belevenissen en beweegredenen voor de PZC en BN/DeStem kunnen komen.
Groeten en het allerbeste in Greece, Frel (raymonddefrel@zeelandnet.nl) -
29 Mei 2007 - 17:33
Ada:
He San en Joost!
Het was weer even geleden dat ik op jullie site gekeken heb, maar zo te zien genieten jullie nog net zoals in het begin. Er lijkt zelfs al wat 'routine' te komen in jullie ' werk'. Ik geniet ervan dat jullie zo genieten van het genieten van jullie gasten. Ze komen zelfs nog een keertje!!
En Arie, ik word wel echt superbenieuwd naar dat boek dat jij aan het lezen bent. Wat is daar zo bijzonder aan dat je daar onafgebroken uit kunt lezen?
We horen het wel! Geniet het verder, daar!
Liefs, Ada -
29 Mei 2007 - 18:23
Michiel:
Zet eens een foto van een lezende Sander op jullie site, ik kan me bijna niet inhouden om daar wat Despo's op te zetten! Maar goed, als het waar is dan gok ik dat Sander "Pinkeltje en het gestolen toverboek" geleend heeft van Steef...
Verder schitterende foto's van schitterende plekken weer!
Leuk dat je vanmorgen even belde, Sam!
Michiel -
29 Mei 2007 - 18:39
Jarno En Hieke:
Ongelooflijk! Ik moet Arie van de zomer toch z'n oude manieren maar weer bijbrengen...
Drinkt hij nu ook melk 's ochtends...? Hahaha!
Wel geinig om te weten dat wij ook ff zo'n weekje gaan relaxen daar!
Heb er zin aan! Wat jullie?
Jarno en Hieke -
29 Mei 2007 - 19:52
Adri:
het lijken er wel 4. Nu is het wel mooi genoeg geweest zeker ? Er gaan hier nog steeds auto's kapot weet je. Misschien wordt het tijd om daar eens aan te denken, voordat je nog meer dingen ontdekt, waarvoor je een zeilboot kan misbruiken !
Maar ondertussen, geniet er van !
Adri
30 Mei 2007 - 12:30
Pietje:
He you 2,
ziet er echt heerlijk uit mensen, wat een leven! ff een vraagje is dat boek wat Arie leest toevallig een handboek van Mc gyver? Die maakt ook alles met plakband tuinslang etc.
Blijf zo posten!!!
Proost -
31 Mei 2007 - 14:43
Gerrie:
Hou jullie vast,wij komen eraan!!!! wat is het prachtig daar bij jullie.
Veel succes en misschien tot volgende week. -
31 Mei 2007 - 14:45
Gerrie:
He moeten we misschien nog iets voor jullie meenemen van thuis,of zijn jullie
niks vergeten? -
31 Mei 2007 - 17:29
Stefan:
Ja, Sander kan nog wel een stapeltje boeken gebruiken, hij is niet meer te houden. -
04 Juni 2007 - 07:46
Rob:
Datziet er echt goed uit daar -
04 Juni 2007 - 19:58
Michiel:
Hé lieve luitjes,
Was leuk om jullie weer te spreken zonet! Zorg goed voor elkaar en hou de blote billen van derden een beetje op afstand... ;-)
M&M
Ps Volgende week maandag om 18:00 mét Sem!!! -
05 Juni 2007 - 08:08
Pee En Daan:
Ee hallo daar,
Geweldig dat jullie het nog steeds zo leuk hebben. Enne er zijn pas 2 maanden voorbij, nog 5 to go. Echt nie normaal. Tis daar ook zo mooi. Echt vetleuk dat julie het zo vetleuk hebben en jullie gasten ook. Wat is er nou leuker dan mensen blij maken en er zelf ook blij van worden. Vooral doorgaan.
Laterrr...
Liefs.
ps: lees ze -
05 Juni 2007 - 20:53
Piet De Bruijne:
Hoi Sander en Joost. Vorige week sprak ik pa Peter van Alten op de 25 jarige bruiloft van Johan en Corrie Haak. Pa Peter was zichtbaar trots op jullie resultaat. Hij mailde me het adres van jullie site toe. Jullie verhalen lees ik als een spannend jongensboek. Ik zal jullie blijven volgen. Groeten Piet -
09 Juni 2007 - 23:38
Jarno:
Hee Sam!
Weet je wat ik heb? Een basgitaar met een Peavey tnt 130 versterker... Ken je die nog? Deze heeft alleen geen wielen...
Wilde ik ff kwijt.
Groeten!
Jarno -
11 Juni 2007 - 10:12
Marieke:
Hee Joost - en sander
Gefeliciteerd met je verjaardag :)
veel plezier vandaag
Liefs -
11 Juni 2007 - 10:52
Marion:
Lieve Johanna,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!! Een hele fijne dag met Sander en je flottieljegasten. Om het te vieren pakken wij vanavond een lekkere pint (Despo hmm..) op je!
Kus van Giel en mij en een dikke knuffel met twee armpjes en een natte plakwang van Sem. -
11 Juni 2007 - 16:16
Albert En Annelies:
Ga zo door!!! Lekker genieten en beleven.
We genieten met jullie mee.
Lofjoe -
11 Juni 2007 - 16:45
Iedereen:
Er is er 1 jarig, hoera, hoera. Dat kun je wel zien dat is Johanna. Wij vinden dat allen zo prettig ja ja en daarom zingen wij blij. Zij leve lang hoera hoera. Zij leve lang hoera hoera. Zij leve lang hoera hoera.
Lang zal ze leven. Lang zal ze leven. Lang zal ze leven in de gloria. In de gloria. In de gloria. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera.
HARTELIJK GEFELICITEERD EN NOG HEEL VEEL JAREN!!!
Sander gefeliciteerd met je chick.
Veel liefs en verjaardagsknuffels van ons allemaal.