Het seizoen is weer begonnen! - Reisverslag uit Kérkyra, Griekenland van sander johanna Alten - WaarBenJij.nu Het seizoen is weer begonnen! - Reisverslag uit Kérkyra, Griekenland van sander johanna Alten - WaarBenJij.nu

Het seizoen is weer begonnen!

Door: Johanna

Blijf op de hoogte en volg sander johanna

13 Mei 2008 | Griekenland, Kérkyra

Hallo lieve mensen,

Het seizoen is weer begonnen! We zijn inmiddels alweer aan onze derde week flottielje begonnen. Vergeleken met vorig jaar hebben we best wel veel gasten voor begin mei. Aangezien het meivakantie is en iedereen lekker veel vrije dagen heeft zijn er al heel wat mensen die op vakantie gaan. We hebben groepen van ongeveer 25 personen, 6 boten. Het is nog rustig in de haventjes en 6 boten kun je dan altijd wel ergens kwijt zeker als je zo ervaren bent als wij ;-). Het is in elk geval weer heerlijk om op pad te zijn en verlost te zijn van al dat gepruts aan die bootjes. We waren overigens wel een beetje trots toen het vlootje weer keurig en zo goed als nieuw in de haven lag.

Drie weken geleden hebben we een boot (bav41) naar Lefkas gebracht. Dat is hier twee dagen varen vandaan en daar is ook een basis van OCC. Dat was echt super, we troffen het met het weer en er waren bijna geen boten op het water. Half verwegen de oversteek van Paxos naar Lefkas hadden we gezelschap van een paar kleine dolfijntjes, echt mooi!

Alles gaat hier dus goed ook al missen we jullie wel een beetje. Hoe is het bij jullie? Hebben jullie al kunnen genieten van de vrije dagen en het mooie weer? Het bij jullie mooier weer als hier. Hier is het begin de twintig graden en het regent meestal op dinsdag. Ondanks dat beginnen we toch alweer aardig op kleur te komen.

Deze week hebben we een gast aan boord, Johan/Does is gisteren aangekomen en gaat een weekje met ons mee varen. We zullen hem eens laten zien hoe mooi het hier is!

Groetjes Sander en Johanna

• 13 Mei 2008 - 10:40

Syta En Frank:

Hey hallo!!

Tis hier idd heel mooi weer!!
    Echt heerlijk!
    Maar goed jullie zijn weer druk aan t werk, he wat vervelend!! haha..
    Zijn jullie al weer ingeburgerd in Corfu?
    Allemaal weer bekenden gezien/opgezocht?
    Nou werkse en geniet ervan!

Toedels!!

• 13 Mei 2008 - 19:26

Fran:

thanks for the story, durf je al het water in als er dolfijnen zijn joost?
    nou heel Nederland is in een paar dagen ook opeens 10 tinten donkerder geworden, maar we zullen binnenkort weer gaan verbleken als ik de berichten moet geloven. Ik zou zeggen: enjoy the summer, en blijf voorlopig op de dinsdag gewoon lekker in bed.

xx

• 13 Mei 2008 - 20:35

Michiel:

Mooi dat Doesman Does heelhuids aangekomen is. Heel veel plezier samen gewenst!

Leuk voor later dat Sander die een stuk fruit eet is vastgelegd.

Mooi zoals jullie Pasen gevierd hebben daar! Lijkt me heel indrukwekkend.

Hier alles goed. Heerlijke dagen gehad met het prachtige weer. Sen genoot van zijn badje in de tuin. Hij kan trouwens 'vrachtauto' zeggen, knap he? :-)

M.

• 14 Mei 2008 - 15:18

Gerben, Sarina +kids:

hoihoi

wat goed om te horen dat het goed gaat
    het is hier ook heerlijk , kinders buiten gooien en relaxen maar, al hoewel
    Sophie kruipt heel de tuin door, dus echt relaxen is het ook weer niet.....

• 15 Mei 2008 - 21:21

Stefan:

he arie en joost,

wat kosten je bootjes momenteel? heb dr bijna een verkocht voor je, alleen de prijs moeten we nog even uitkomen...

gefeliciteerd dat de hele handel weer gepoetst en al in het water ligt, moet een voldaan gevoel zijn. bijna juni, het seizoen gaat weer los!

succes, en ik kom wel weer es langs fietsen.

stefan

• 21 Mei 2008 - 20:00

Jarno En Hieke:

Hey, leuk jullie berichtje,
    Hier alles goed,
    We zijn druk aan het klussen in ons huis na een relax weekje in normandie.

Veel succes nog met werken en varen.
    En tot snel!

X Hiek en Jarno

• 11 Juni 2008 - 18:14

Iedereen:

Er is er 1 jarig hoera hoera dat kun je wel zien das Johanna. Wij vinden het allen zo prettig jaja en daarom zingen wij blij. Zij leve lang hoera hoera. Zij leve lang hoera hoera. Zij leve lang hoera hoera. Lang zal ze leven. Lang zal ze leven. Lang zal ze leven in de gloria. In de gloria. In de gloria. Hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera, hieperdepiep hoera. Gefeliciteeeeeeeeeeeeeerd van ons allemaal.