We komen er aan!
Door: Johanna
Blijf op de hoogte en volg sander johanna
25 Oktober 2008 | Albanië, Tirana
We hebben het Griekse Corfu verlaten en zijn onderweg naar huis. Dit keer niet met een vliegtuig maar met het openbaar vervoer. Onze tocht is begonnen op het Griekse vasteland, daar zijn we Albanie in gegaan. Gisteren hebben we zo'n 350km afgelegd in een bus (zo'n bus die 30 jaar geleden in NL gereden heeft). Dat was een hele belevenis op deels onverharde wegen. Nu zijn we in Tirana en vertrekken vandaag met de trein richting Montenegro.
Wanneer we precies thuis zijn weten we nog niet, we zien wel hoe lang het duurt. Tot over een tijdje!
Groetjes xxx Sander en Johanna
25 Oktober 2008 - 08:25
Silvia Aulbers:
Lieve Sander en Johanna,het zit erop!Het afscheid nemen zal met gemengde gevoelens geweest zijn.Het is in ieder geval een geweldige tijd/ervaring voor jullie geweest.Dat pakt niemand je meer af!Geniet nog van de komende tijd...goede reis veel plezier en wel thuis ! Liefs Silvia -
25 Oktober 2008 - 08:55
Pee & Daan:
Na al da water willen jullie nu dus nog wel wat land zien. Leuk idee. Moeten wij alleen nog wat langer wachten. Tis nie anders. Veel plezier nog en tot snel. Liefs -
25 Oktober 2008 - 11:01
Frnn N D Clppr:
als je dit leest zit je waarschijnlijk in het kasteel in een riante zwarte stoel met koffie met een enorme schuimkraag (of bier met dat) uit het nieuwe highteckoffieapparaat. Tot gauw! leuk -
25 Oktober 2008 - 11:40
Bert, Lizette & Kids:
Hoi Toppers,
Leuk om weer wat van julie te horen, geniet van de terugreis en nogmaals bedankt voor 2 weken geweldige flotielje. Veel wijsheid en succes gewenst voor de toekomst. En uiteraard zijn jullie als je niet meer naar Griekenland gaat altijd een keer welkom op onze boot (voor als je moet afkicken),
groetjes,
Bert, Lizette, Pascal & Myrthe
25 Oktober 2008 - 15:30
Analize:
pinten staan koud in zwollywood! -
26 Oktober 2008 - 11:01
Ed En Niek:
Hey luitjes! Eindelijk "bijna" thuis dus... We hopen jullie snel weer eens te zien en spreken! Geniet er nog van, groetjes uit Zuid-Afrika! :D -
27 Oktober 2008 - 10:15
Hanna:
Heey heey,
Leuk dat jullie weer terug komen! hoop dat jullie een te gekke tijd hebben gehad daar!
Geniet nog maar even van wat jullie nog allemaal te zien krijgen en hopelijk tot ziens!! -
05 Januari 2009 - 16:00
Jeff En Francine:
wij wensen jullie een fijne thuiskomst
ook een gezond en voorspoedig 2009
en laat jullie beslissing weten, doen jullie het of niet ?