We zijn verhuisd - Reisverslag uit Kérkyra, Griekenland van sander johanna Alten - WaarBenJij.nu We zijn verhuisd - Reisverslag uit Kérkyra, Griekenland van sander johanna Alten - WaarBenJij.nu

We zijn verhuisd

Door: Sander

Blijf op de hoogte en volg sander johanna

28 Augustus 2007 | Griekenland, Kérkyra

Goede morgen allemaal,

Jazeker, we zijn verhuisd, we hebben onze Comet ingeruild en zijn tegenwoordig op pad met een bavaria 36. Deze is een flink stuk groter luxer en nieuwer we hebben nu zelfs een garage en een schuur.

Joke(beter bekend als ons Jo) is gisteren aangekomen en die gaat van de week een weekje met ons mee dat gaat een gezellig weekje te worden.

Het grote beruchte hoogseizoen is ook weer voorbij, we hadden deze vorige week nog maar 6 bootjes bij ons en voor deze week zijn het er 4 daarna worden het er weer wat meer dus hebben we eigenlijk een weekje vrij, maar dat mag dan ook wel eens na al dat werken.

Verder hebben jullie waarschijnlijk wel van de bosbranden gehoord, die zijn niet bij ons in de buurt, wel zijn er hier en daar kleine bosbrandjes maar die worden meestal heel snel geblust.

Het weer hier verandert ook nog steeds niet echt we hebben af en toe een paar dagen van 40 geraden en de rest zit zo tussen 30 en de 35 geraden, en dat gaat voorlopig nog wel even zo blijven, ik had het er gisteren met Johanna over dat het wel weer eens lekker zou zijn om weer eens een flinke bui regen op je kop te krijgen. Daar denken jullie vast anders over maar goed.

Dat was het weer, tot de volgende update.
Bedankt voor jullie reacties!

Groeten Johanna en Sander.

• 28 Augustus 2007 - 06:56

Marion:

Hi lieve Sam en Joost,
    Thanx voor je berichtje op onze voicemail! Ik ben nu lekker drie jaar ouder dan jij (en dat zeker nog 4 dagen). Leuk om weer wat van jullie te horen. Een nog grotere boot. Ziet er goed uit: Joost zo draaiend aan dat stuur. Wen hier maar niet te veel aan, want hier ligt er nog gewoon zo een met een stok. Zullen we binnenkort nog een keer skypen? Ik heb zin om jullie ook weer eens te zien. Veel plezier met Joke.
    Kus,
    Marion

• 28 Augustus 2007 - 21:07

Annie:

Hoi Sander en Johanna,
    Even naar jullie site gekeken. We moeten natuurlijk wel bijblijven! Aan een kant wel lekker zeker, wat minder boten. Wat zou ik graag eens een poosje met jullie meevaren. Hier zijn de vakanties dus echt voorbij. Ik sta weer voor de klas en .... wat.... is....het....zwaar!!!!!!!
    Gelukkig hebben we nu een BMW en wat scheurt die lekker!
    Jullie zullen 't wel zien aan de boetes die binnen zullen stromen. Dan kun je tenminste ergens je geld kwijt. De Nederlandse staat mist nu zoveel inkomsten, dus dachten we de staatskas toch te spekken! Groetjes he en droom maar lekker! Annie

• 30 Augustus 2007 - 17:22

Wim En Wil Van Maya:

Hallo Sander en Johanna,
    We waren eerst met 9 op de Maya en daarna met 7. Iedereen heeft fantastisch genoten, vooral de 2e week toen we met 6 boten waren was grandioos, met als afsluiting de bbq op het strand, vooral dat primitieve maakte het prachtig.
    We hebben nog wat foto's, hoe kunnen we die aan jullie kwijt?
    groeten,
    Wim en Wil en de rest.

• 02 September 2007 - 10:46

Jarno En Hieke:

Sander, Gefeliciteerd met je verjaardag
    Geniet er nog maar lekker van daar!!

Groetjes

• 02 September 2007 - 12:41

Iedereen:

Er is er 1 jarig hoera hoera. Dat kun je wel zien dat is Sander. Hij leve lang hoera hoera. Hij leve lang hoera hoera. Hij leve lang hoera hoera. Lang zal hij leven. Lang zal hij leven. Lang zal hij leven in de gloria. In de gloria. In de gloria. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera. Hieperdepiep hoera.

Super gefeliciteerd van ons allemaal en een leuke dag gewenst.

• 02 September 2007 - 15:37

Stefan:

hallo ome arie, vanuit limoux /z_frankrijk/ in een internetcafe met een bijzonder onhandig toetsenbord als verklaring voor deze korte mail wens ik je een bijzonder prettige verjaardag, nog vele jaren, en hoop ik snel klaar te zijn met me werk hier +ook mijn hoogseizoen zit er bijna op+ en dat ik naar corfutje fiets, lijkt me vet. Het beloofde koudstaande bier is vast allang op, beetje jammer is dat, dus koop maar snel nieuwe. Doe maar Bavaria!
    Groeten Stefan

• 02 September 2007 - 15:37

Danielle En Martin:

heej sander! hartstikke gefeliciteerd met je verjaardag! en jij johanna heel veel gefeliciteerd met sander. groetjes van ons.

• 02 September 2007 - 16:12

Ed En Anniek:

Hey AARS!

Van harte kerel met je verjaardag vandaag, we drinken er meerdere op je! :) Vette hroetn,

Ed en Niek

• 02 September 2007 - 16:46

Ko, Eline En De Kids:

hey sander ook namens ons allen van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

groeten.

• 02 September 2007 - 17:57

Frans En Nicole:

Hee sander . Ook namens ons een super verjaardag toegewenst!

• 04 September 2007 - 11:15

Jean-Pierre:

He Arie, alsnog van harte gefeliciteerd!! Ik ben sinds zondag weer in Nederland en ik kan je aanraden om daar nog ff te blijven de regen verveeld snel weer hoor! Leuke foto van dat blusvliegtuig! Hebben ze nog een vacature daar voor mij? Nog 3 weekjes en ik ben helemaal klaar!!!

Geniet nog ff van het lekkere weer daar!

Groeten,

JP

• 04 September 2007 - 17:27

Peter En Ella:

Hallo lieve mensen. Sander had je toch tijd om je verjaardag te vieren? Toch nog gefeliciteerd voor jouw en Johanna.
    Zo te zien nog geen behoefte om naar het koude kikkerlandje terug te komen. Jullie zijn dus verhuisd, wij misschien ook over 3 jaar naar .... een mooi schoon land. Nu bezig met de taal te leren, Hongaars. Is niet de makkelijkste taal. Nog een fijne tijd daar en

VISZONTLATASRA !!

Papa Peter , mama Ella en Danielle,Eline.

• 04 September 2007 - 20:10

Wim En Rina Bakker:

Hallo Sander en Johanna.
    Nog gefeliciteerd met je verjaardag Sander en al het goede toegewenst.
    We hebben genoten van de prachtige foto's
    Volgens ons komen jullie niet meer terug,
    Wat een avontuur in dat prachtige land.
    We wensen jullie nog een fijne tijd samen

Hartelijke groeten Wim en Rina Bakker

• 09 September 2007 - 16:59

Joke:

En, het was een heel gezellige week. Super om voor de tweede keer in Corfu te zijn en zo'n fijne week mee te mogen maken.
    Lullig dat het, gezien jullie sms, nu nog maar 20 graden is en dat het regent en onweert. Je krijgt waar je om vraagt zo zie je maar weer Sander!!
    Hier is het weer k. zoals de hele zomer dus.
    Dikke kus van ons Jo