Het moet niet gekker worden!
Door: Johanna
Blijf op de hoogte en volg sander johanna
23 Oktober 2007 | Griekenland, Kérkyra
Tijd om naar huis te gaan dus, maandag vliegen we naar Amsterdam.
Tot binnenkort!
Groetjes Sander en Johanna
23 Oktober 2007 - 14:18
Ed:
Ouwehoerr nie gek! Dat ziet niet uit zeg haha! Snellll terug naar NL jullie en bier drinken tegen de verwarming...!
Tot schnell! :)
Ed. -
23 Oktober 2007 - 14:38
Pee & Daan:
Hier schijnt heerlijk de zon. Ik zal maar nie zeggen dat het maar 9 graden is, maar het ziet in elk geval nie wit. Echt nie normaal.
Tot snel, veel liefs. -
23 Oktober 2007 - 17:08
Lein En Wim:
Wat een avontuur zeg. Grappig! Dat warme weer werd ook een betje saai toch?
Maandag zijn jullie weer lekker thuis in Magrette. Voelt ook wel weer goed zeker?
Wij vinden het in ieder geval erg leuk als jullie er weer zijn. Een hele goede reis en tot gauw! Liefs -
23 Oktober 2007 - 18:55
Frank En Syta:
Mooi dat jullie weer naar huis komen!
Kunnen we binnekort weer ff buurten!
Goeie reis naar huis!
Groetjes! -
23 Oktober 2007 - 21:13
Joke:
Shit zeg, hoe moet dat nou met dat bruine lijffie van jullie. Ik heb nog een zonnebankje over.
Wat en ander plaatje zeg. Onherkenbaar. Het kacheltje in het Kasteel brand vast als jullie thuis komen. Avontuur voorbij maar, wat een prachtig avontuur. Succes met de laatste tocht en een goede vlucht terug naar fantastisch Zeeland.
Dikke Kus van Tante Jo -
25 Oktober 2007 - 09:02
De Mini:
he de lieffies
het is hier heel koud,
maar het is hier goed want
de bomen zijn nog niet kaal hier
en het is eigenlijk best fijn
zo een beetje met je sjaal aan buiten
en dan lekker bij de verwarming
kaarsje aan, etc. je kent het wel.
en ik heb twee nieuwe vliegers
die keihard door de lucht kunnen
gieren.
En jullie mogen dr ook wel mee.
Maak er een mooi afscheid van en
Tot straks!
28 Oktober 2007 - 18:03
Stefan:
laatste nachtje op vreemde bodem, morgen lekker thuis. goeie reis, en kom snel maar es eten want zelf koken zullen jullie wel verleerd zijn na zeven maanden dagelijks uit eten. niet vergeten om je nieuwe shark-fileer-harpoen in je rugzak te steken: als je'm bij de handbagage doet gaan ze vast zeuren, 't is een lastig volkje die grieken zoals herodotulus al zei...
dit wordt waarschijnlijk mijn laaste berichtje in dit gastenboek, vreemd om jullie straks weer gewoon terug hier in de buurt te hebben. tot morgen! -
29 Oktober 2007 - 07:41
Marion:
Hele goede reis vandaag!!! Super dat jullie weer deze kant op komen. Zal wel weer even wennen worden voor jullie: een bed dat niet klotst, een wc waar je elk moment op mag (en niet alleen als je op open water zit), een keuken waar je weer zelf in moet koken, maar ook alle vriendjes en familie weer in de buurt!
Tot snel!
Marion -