Hallootjes - Reisverslag uit Kérkyra, Griekenland van sander johanna Alten - WaarBenJij.nu Hallootjes - Reisverslag uit Kérkyra, Griekenland van sander johanna Alten - WaarBenJij.nu

Hallootjes

Blijf op de hoogte en volg sander johanna

14 Augustus 2007 | Griekenland, Kérkyra

Hallo lieve vrienden en familie,

Het hoogseizoen gaat hier als een speer. Komende week is alweer de laatste drukke week waarin alle boten verhuurd zijn. Je merkt hier echt precies wanneer de zomervakantie in Nederland afgelopen is.
Gisteren avond hebben we de maanden lange gewoonte doorbroken en zijn we naar een Mexicaans restaurant geweest. Super lekker, waarschijnlijk alleen al omdat het weer eens wat anders was. Maar ons hoor je niet klagen we weten de griekse souvlakis en moussakas nog altijd goed te verteren.
We vermaken ons hier nog steeds prima afgezien van de maandag wisseldag. Dat is nog steeds een echte maandag. Veel schoonmaken en de hele dag vragen beantwoorden van de nieuwe gasten en uitleg geven over de boten. Die uitleg kunnen we inmiddels wel dromen. Dus wie nog iets wil weten over boten… We zijn iedere dinsdag weer super blij dat we kunnen vertrekken.
Het weer is nog steeds lekker zomers, rond de 30 graden. We hebben twee weken geleden nog veel wind gehad ongeveer 7. Dat was op de dag dat we terug moesten naar de thuishaven, we moesten dus wel varen. Dat was wel spectaculair, sommige mensen waren best bang maar moesten toch tegen de wind en de golven in beuken. Zelfs één boot zag het niet meer zitten en was in een andere haven gebleven.
Over twee weken komt Sander zn tante langs, zij was hier in juni met oma geweest en wilde graag een weekje meevaren.
Alles gaat hier zo zn gangetje en we vinden de tijd wel bijzonder snel gaan. Over ruim twee maanden komen we alweer terug. Voorlopig houden we het hier nog prima vol. We kijken er wel naar uit om jullie allemaal weer te zien!

xxx

• 14 Augustus 2007 - 12:06

Wimenlein:

hallo vriendjes We dachten laten we weer ens wat van ons laten horen. Leuk om weer wat van jullie te horen. Jar en hieke zijn geweest en hebben 1000 foto's laten zien. leuk man. Ook leuk om nog een stukje film te zien en jullie stemmen te horen. We hoorden dat Sander daar ook veel vriendjes heeft. Hij is dus lekker zichzelf. Wij kijken er ook weer naar uit om jullie te zien. Maar de tijd gaat wel snel voorbij he? Wij hebben niet het idee dat jullie al 4 maanden weg zijn. We hoorden dat jullie niet naar flevo komen. Jammer maar wel begrijpelijk. Wij gaan dit jaar wel,wel vanaf zaterdag,maar ja ik heb Wim toch zo ver. Goed he? Als het ons bevalt gaan we volgend jaar samen. Ok?
    Geniet er van nog die 2 maandjes. We zullen deze keer niet zo lang wachten om te reageren,maar ja zoiets heb je vaak in de vakantie. Liefs, Lein en Wim en Fleur

• 14 Augustus 2007 - 17:32

Giel:

En: doet de camera het nog?

• 15 Augustus 2007 - 06:54

Christel:

Wat is het altijd weer leuk om een berichtje te krijgen!! En wat zijn jullie goed bezig!! Heerlijk, blijf ervan genieten, hier is het weer echt weer Hollands.... Maar Flevo zonder jullie is toch wel stilletjes vrees ik.. Volgend jaar weer beter! Succes weer! Groetjes Christel

• 16 Augustus 2007 - 22:22

Jacky:

Hey San & Joos, dit ziet er ook na 4 maanden nog steeds toppy uit, lekker in de golven vol in de zon, biertje erbij, lekker joh. Geniet nog van de resterende tijd in Corfu en uhhh San, het is toch een roer ipv een stuur ? Haha, veel groetjes en hou jullie goed, doeiii

• 17 Augustus 2007 - 18:09

Gerben En Sarina:

Hallo,nou is het wel lang genenoeg geweest hoor,we beginnen jullie toch wel wat te missen,maar als jullie terugkomen hebben we nog wat moois om te laten zien,
    namelijk een dochtertje,een wat?,een dochtertje,echt?,jaja ze heet Sophie en is 14 augustus geboren om 22.39,groetjes uit een momenteel beetje druk gezinnetje,Gerben

• 19 Augustus 2007 - 11:42

Ko:

hallo daar, ik dacht ik doe ook maar weer eens berichtje.
    leuk filmpje trouwens echte actie!
    wij zijn ondertussen weer allemaal gaan werken, het zit er weer op voor n jaartje.
    en Sander zou jij ook beter niet es naar rob teruggaan binnenkort, de auto's staan al bijna buiten axel als ik het zo zag.
    affijn geniet nog maar lekker de laatste weken, en hou jullie goed.

groetejes uut terneuzen.

• 21 Augustus 2007 - 11:12

Sem:

Lieve Ome Arie en tante Joost,
    Wat leuk dat jullie een berichtje hebben achtergelaten op mijn site. Ik ben inderdaad stoer en groei heel hard. Als jullie terug zijn, zal ik eens laten zien wat ik allemaal al kan: gaan staan, lopen (langs de tafel), duplo-en, enzv. Ik heb vandaag toevallig het Nemo-shirt aan wat ik van jullie heb gekregen. Past inmiddels perfect. Verder heb ik erg veel zin om jullie weer eens te zien! Net als mijn mama trouwens. Wij zijn afgelopen weekend in Terneuzen geweest en ze wilde steeds naar Magrette. Maar ja, daar waren jullie toch niet.
    Sturen jullie snel weer wat meer foto's? Want ik vind hondjes best lief hoor, maar jullie nog meer. Succes weer verder met al die mensen op al die bootjes.
    Dikke knuffel met twee armpjes van Sem

• 25 Augustus 2007 - 17:17

Frans En Nicole:

hee daar,
    Ziet er nog steeds goed uit.
    Hier heb je echt niks gemist hoor.
    Z-vl is nog steeds plat, de mest stinkt en de biertjes zijn nog steeds lauw.
    Wel zouden we het super vinden jullie weer te zien, dus hopellijk tot gauw.

Groetjes frans, nicole, thijs en Steph